Cogito ergo sum

Hej allen! Jag är tillbaka och skriver en sväng. Måste få skriva annat än en problematisernade text. Håller på och skriver mitt examinationsarbete nämligen!

Uppdatering vad som har händt på sistone. ...Inte mkt!...tiden går fort och det är mest plugg o träna. Förra veckan var jag med mamma på djupvattenträning. Det var jobbigt och mkt kul. O de bästa med det är ju att man få bada bastu efter. I torsdags var jag hemma i ölen och sov över där. Pappa har köpt en massagebänk åt mig så jag var tvungen o åka dit o test massera. Och nästa helg så är massage kursen! Så! hör av er om ni vill få massage av en diplomerad massör :) 

I fredags så var jag o mamma i örebro! Vi hämta även Ida o Johanna som kom från ö vik. Sen vidare i lördags ¨så var jag hemma i ölen...vi åt mt och drack vin. sedan blev det melkers o statt!

yeesss..just ja..var nu på förmiddan med på ryggympan som jag ska ha senare. ska dit på onsdag med! sen kan jag förhoppningsvis börja ta pass. Så om ngn vill komma o köra passet med mig vore bra, så jag får öva litta =)

 <3 Julia