Torsdag!

Happy happy! klarade tentan idag! Yeeees! men fy faaan va hemst de var..virra bort mig totalt. Men klarade mig ju iaf så! hahah sen så när jag var klar o plocka ihop mina grejer så sa jag

Jaha ska du vara med i nästa delkurs?
Läraren fawsi bara : nej de ska jag inte
Jag sa: ahh ok va skönt då slipper vi dig!        =)

haha men de var ju på skoj och han skratta.. ( men menade de lite )

Ne gud va skönt de känns nu! har nyss vart med luuli! vi käka sibylla ssom var sååå gott sen så var vi ute i Lunedet och promenerade med bubbel! så find och skönt var de! Nu är jag hemma och ska bara njuta av ledigheten tills på tisdag!

<3 Julia



Vill ha sommar!

Onsdag

Gött snart är de helg igen! ska dock ta de väldans lungt och försöka med en vit helg =)

Idag så åkte jag o luuli en mkt kort roadtrip till örebro/marieberg. vi åkte tilomed in så att vi fick sitta o vänta på att de skulle öppna marieberg! haha..vi o pensionärerna.

var där i en halvtimme och åkte sen hem! (luuli skulle bara byta en tröja )

Så nu sitter ja o pluggar. ska sen hem till ölen för de kommer en hästnaprapat som ska fixa julles rygg. Ida vill att jag ska vara med så! Hoppas han blir bättre för de är som jsut nu så går de inte rida..han slänger av henne för de gör så ont, stackarn... hade även en sadel tillverkre där som konstatera att de var sadeln som inte har suttit bra + att han är gammal som gjort att han fått ont..får se senare sen idag!

ne ska kila nu !


<3image9

<3 Julia

Kom på en sak

Kom på en sak när jocke och jag rökte lite nyss.. (inge gott och förstår inte varför)
Fyy fan va de luktar svett och skit när man är ute! va folk ska skita när de är ute! De är så de bör införa att man får röka inne igen! då kände man ju bara rök luften iaf!

Ne fy tusan

image8

nu ska ja titta vidare på tv!

<3 Julia


Tisdag

Gud vad tiden går fort. Redan tisdag och på trosdag har jag examination, fysologi lära. uuuhhh

Men men idag har jag pluggat och åter igen pluggat, ska ta en paus och storhandla lite om en stund! Vill dock gärna inte gå ut för jag HATAR att det är snö ute. Guud nu längtar jag enormt till cypern, om 2 veckor och 6 dar åker vi! Myyyys

Föresten! jocke är så söt
Ni vet när man känner sig fulare fulast och inte har ngt smink. så kände jag mig igår.
Jocke kommer hem är jätte glad och säger att "va fiiin du är, det är så fint när du inte har en massa svart runt ögat..osså håret så där så man ser pannan"

Då blir man what? men oxså mooket glad då det är i stort sätt det finaste man kan säga till mig tycker jag då jag inte alls tycker jag är fin utan smink (dålig hy)

Ne nu ska ja göra mig iordning lite

<3 Julia

image6 Osminkad lr ?

image7

Sminkad ?


Haahah =)


Pösk

Gött de var med påsk mat idag! mammas jaanson är sååå god! sen lax yummie!

De är så roligt varje gång ja är i ölen vill jag nästan jämt åka hem ganska fort. Varför? jo för att jämt får man höra tjat och mamma o ida är nästan jämt tjuriga! de är otroligt.  skulle aldrig kunna bo hemma igen. Skulle aldrig funka för vi skulle gå varandra på nerverna.

Men iaf! idag blir de o ta lite. Har de gode relax vinö och litta cider som ska förtäras!

Har inge värst roligt liv så de finns inge mer o säge!

<3 Julia

Helooo

Hej allen! Idag har det varit en mkt lugn dag till en början..legat i sängen hela förmiddan och läst en massa bloggar! himla intressant faktiskt =)

Sen va luuli o jag en sväng till Mcd! dock var de inte så underbart gott som de brukar vara..beror nog på att ja är fökyld och knappt känner ngn smak. Så blev de ju lite evo åkning också.. tar nog dock ett tag innan jag vänjer mig med att blinkersen sitter på andra sidan än vanligt. så man slår på vidrutetorkan när man ska blinka...va faan.. hahahaha

städat har ja med gjort så nu är ja helt slut...

Men faan va gott de är o bara inte göra nånting spec o bara vara själv hemma

<3 Julia


öhhh

De är så komiskt. för en halvtimme sen ringde en tjej om två böcker jag lagt ut på blocket för jätte länge sen! jag tänkte wow de blir sålda gött..trodde ja aldrig. gick in på min mail, tror du inte jag fått mail av en tjej som också vill köpa just de två böckerna.... Bara för att nån vill ha dem vill fler ha dem...

wiiierdo

Byeeee

<3 Julia