Söndag

Och så var de söndag igen! Fy fan va dagarna går fort. Händer idag då ? ska plugga lite granna, dock inte mkt för de giller vi inte! Sen funderar jag på att ge mig ut på min söndags springtur. Men tror de börjar bli för kallt. Man får så ont i halsen. Kanse ngn som vill ta en promenad med me?

Ohh i veckan är de fullt upp! school varje da, dock inge dirket plugg utan vara ute.

Nee..nu måste jag göre ngt!

<3 Julia


Vapoorize

Sitter och surfar och jocke sitter och tittar på X-files. Vi räknade ut att hittils har suttit totalt i två dagar (timmar) och tittat på denna skiten. Och då var det ändå inte länge sen han börja på att ladda ner avsnitt.

Lördag morgon och igår var det inge värst som hände, var hemma på förmiddan och senare kom Ida hit och vi var på pump. Gött! sen blev det moos dräkten och soffan.

Idag blir det nog ölen. Har inte varit där på två veckor. Verkar vara fint väder så det kan kanske bli en ridtur om Ida är på.

Ne nu ska jocke och jag käka frulle

<3 Julia


Då försöker vi igen!

OK denna gången så ska jag försöka uppdatera lite mer än det har varit på sistone. Vet ju vad mycket jag själv älskar att läsa mina buddis bloggar :)

Uppdatering vad som har hänt den senaste tiden. Pluggandet har ju återigen startat och kursen denna terminen heter Hälsofrämjande arbete B. Denna gången är det mer praktiskt vi ska arbeta. Vi ska nämligen arbeta med naturmöten. dvs vad har naturen för påverkan för hälsan och hur kan man med hjälp av den arbeta hälsofrämjande. Så hela nästa vecka ska vi testa på en massa olika aktiviteter utomhus. Jag ska blandannat paddla kajak och klättra! ska bli riktigt roligt.

Vad mer har händt? Jo jag har kommit igång med min träning. (väntar dock mkt på att emmbom ska joina) Pump är ju det goeste. fan vad jag älskart. Svettis som var min favorit tidigare har bytt program och känns inte alls lika kul längre.

Jaaa det har inte hänt så mkt mer. Vet iaf att över nyår i en vecka blir det sälen.weee. Ska bli riktigt coolt. 8 pers blir vi som ska dela ett rikigt hett rum i Tandådalen. Precis vid liften ligger de. Måste dock tag på skidor att låna av ngn annars drar hela kalaset på lungt över 5 000. Yeey men jag ser framemot det!

Idag blir det lungt. ska strax damsuga och sen blir det pump. vad kwälla har och erbjuda vet jag ej!

<3 Julia

Måste ju visa upp den fina klockan jag införskaffat när klara o jag var i götet

Måste ju visa upp den fina klockan jag köpte när klara och jag var i götet