Cypern!!!!!

Hej allen! nu drar vi snart! om ca 1 timme och 40 min kommer karin o jan-ove o hämtar mig o jocke! Sen drar vi tll arlanda, sätter oss på ett plan och landar i de varma landet cypern! Vi som åker är

jag jocke karin janove mamma pappa ida anna johanna andreas anki ankis gubbe hanna alexandra micke !
 Hmm har ja glömt ngn nu! haha 15 pers! inte illa


Kommer sakna suuuune mest av alla


Love u!

<3 Julia

Torsdag!

Yooooo! Sitter som vanligt här framför datorn och tv:n själv! Jocke är nere i fakta..
Igår var jag i ölen hela eftermiddagen och var ute och cykla medans Ida red. Regna så ininorden o blev moket blöt men det var skönt o få komma ut i skogen! dock väldigt ansträngande då vi körde backträning och jag var tvungen o cykla.. Sen följde Ida med och sov över osså tog hon bussen till dfs imorrse!

Idag har jag vart i öret hela dan! hade ergometri lr vad de heter! vi gjorde submaximal test i form av cykel träning! Man använder watt (tyngder) osså tar man pulsen osv.. Låg på normal Vo2 max så de känns ju ganska bra =)

Ahh bara en föreläsning kvar sen är de helg och plöstligt sitter vi i planet på väg till cypern! LÄNGTAR

så var de med

<3 Julia

Tisdag!

Nyss käkat frulle och ligger nu i sängen igen och försöker ta tag i att läsa två vetenskapliga artiklar. Har artikelseminarie idag! bläää och inte blir de bättre när de är på engelska och jätte liten text. Fast har ni problem med engelskan och vill ha någorlunda översatt till svenska kan ni gå in på http://www.textservice.se/gratisoversattning.html

Kan tipsa om en grej till! =)

Iform tidningen har nu erbjudande om att man får två nr, en pulslocka och en tränings dvd för typ 60 spänn.
+ så kan man på deras hemsida göra en massa test. Är man premunant så kan man göra ett personligt tränings och viktminskningsprogram !

passa så bra för jag har precis tänkt o köpa en pulsklocka men de är ganska dyrt.

Ska plugga nu

<3 Julia


Måndag

My goshh jag är så trött på att studera nu! längtar till sommarn och att få börja jobba igen så man kan tjäna litte pengar. Blir ju tillbaka till transcom dock men de känns bra!

Ligger iaf i sängen och funderar ut hur inköpslistan ska se ut. har kommit på tre maträtter men nu står de still! Jag HATAR att komma på vad man ska käke! Jockes o mitt största problem! Lr va säger du luuli =)

jao..ska iväg o handle iaf och sen blir det att försöka ta sig till ölen på ngt sätt. Hanna, häst kiropraktikern kommer idag..sen måste jag skriva ut en jävla massor av pappir.

EN vecka tills vi åker! GÖTT mos

<3 Julia

image11

Fredag!

Tjenarö! Ligger i sängen o tar de lungt! Dock är de inte så fräsht! måste byta lakan! vakna med en massa blod kring ansiktet! blödit näsblod! blääääää

Ska iaf hämta ut kortison mot min fökylning sen! ja o luuli ska knalla ner om en stund! känns skönt med helg! med den blir välla ganska lugn! jag som har lust att festa men tror jag ska ta de lungt så jag är frisk tills vi åker till de varmö landö!

Ne nu ska ja dushe käke och ringa luuli!

<3 Julia

Torsdag!

ujuj de var ett tag sedan man skrev lite nu! Har iaf inte hänt så mkt, dagarna bara rullar förbi!
Har gått o blevigt sjuk igen! jag blir galen! I drygt en månad har jag varit sjuk typ fyra grr titt som tätt!  ibland är de bara i ca 2 dagar o sen känner ja mig bättre o febern är borta. Börjar bli less på de! Ska till vårdcentralen och kolla om de är nöe baktirier som lurar imorrn!

Nu är de ungefär en vecka till vi drar till cypern!! göttt jag längtar!

Ne nu ska ja titta vidare på du är vad du äter!

<3 Julia