Örebro

Kom precis hem från öret! Känns faktiskt riktigt bra ínför denna delkursen som börjar nu! Saken är att vi ska arbeta med mkt själva, dvs de är inga grupparbeten och de älskar jag! Jag jobbar som bäst hemma och själv!

Så alltså det vi kommer och studera nu är arbetslivet. Vi kommer blandannat och göra en arbetsanalys. Vilket jag tror kommer vara mycket roligt. ska försöka få kolla situationen på mammas jobb.

Ne nu ska jag beställa lite kurslitteratur. Sedan ska jag öva på vattengympa programmet och sen ska jag storhandla! Fick ju csn pengar idag...whioo de var efterlängtade

Jag gillar att livet har dragit igång igen..

Här får ni se en bild på sune

<3 Julia






klor

Ohh jag stinker klor! kl halv 8 ringde kl! kommer inte ihåg när jag senast gick upp så tidigt! Åkte till lasarettet där jag träffade Helena! vi gick igenom lite saker som är viktigt att tänka på när man gympar i vattnet och hur man som ledare måste tänka på vissa saker...sedan så körde hon ett pass med mig som sedan jag ska hålla!

Sååå varmt o skönt är det i den där lilla bassängen. Det gick iallfall bra och nu är jag hemma. ska sätta mig o gå igenom programet och öva.

Senare sen vet jag inte om jag ska följa med mamma och ida för till karlstad. Julle ska ju med så de kan kanske behöva lite hjälp..märks..

Hungrig är ja med nu..faeeen

<3 Julia

I'm Back!

Fick ett otroligt sug på att blogga lite igen! Kanske är något som kommer iomed att allt börjar gå tillbaka till "normalt". Folks semester är slut och det är återigen skolan och jobb!

På måndag börjar skolan!

Men innan de ska det hinnas med en tripp till Moholm, fest och vattengympa utbildning.

Så jäkla gött..har fått två fasta tiders som jag kommer att hålla vattengympa på. Onsdagar och söndagar! kl 17 båda dagarna..

Ne nu tror jag ja måste dusha, blondering i håret!

TUDUELUU