Party sugen

yoyo! var ett tag sen! .... Skolan känns piss just nu..super mkt att göra..fast ändå är det bra saker..vill ha sommar nu..vill att allt arbete som ska vara gjort innan sommaren är gjort..nfaan va sur jag är just nu på de...Och sommarjobb måste man ha med! jag vill vara rik (hehe som emma )....=)...så man slipper jobba på sommarn...

MEN

På lördag händer de grejer! Party Party!

de suger i tarmen

Ne nu ska ja fan lägga mig...är så trött

<3 Julia

Galen helg

Ahhh denna helg har varit toppen! Gjort en massa olika grejor och varit ute mkt varje dag!

I torsdags skrev ja ju tentan, (gick ganska bra)...sen åkte ja hem till ölen och sov där, var ute o gick på kvällen med ida, bada bastu, massera pappa och sen sov med suuuune =)

Sen på fredan vart de hem till jockes mam o pap, de var bortresta så vi fick ta hand om huset och doggin. Så på kwälla kom niklas, pk och gurra. vi drack lite, osså senare kom luuli, jocke o karlsson. moket trevlig kväll =)

Lördag ute o åka bil på isen! 
söndag ute o åka bil på isen!

Ja det är riktigt kul faktiskt..så nu är man lagomt trött efter att ha vart ute så mkt

lite bilder

ne tydligen inte



tog för lång tid!!

får bli imorrn iställe

Tenta plugg

Hej allen! ligger i soffan och läser på inför tentan imorrn! Statistik suger getballe.

Men känner mig ganska lugn. gick igenom gamla tentan och är den som den så klarar jag mig =)

Får se om det tar fyra timmar denna gången..gjorde det ju sist..haha..man får skrivkramp, men nu är det ju mer o räkna så..

Har inget roligt o berätta så jag vet inte varför jag skriver?!?!

Vad händer i helgen? jag o jocke är bjudna på fest hos håkan (ska bada badtunna) men vet ej om de blir o åka dit...ja just det! nu kom ja på vad som händer..ska bo hos jockes mamma o pappas hus och vara hundvakt + så kommer faster och janove. ska massera dem (juklapp som är försenad) Jaja finns nog till för att göra mkt!!! Inget plugg ju!!!

På måndag börjar ny delkurs och så ska jag ha gympa igen..wihoo pengar!


<3

Grey's anatomy

Sitter o kollar på tv! skulle ha åkt o tränat step igentligen men jocke var ju absolut tvungen o ha bilen...får välla gå ut och gå en sväng!

Idag har de inte hänt så mkt, pluggat hela jävla dan och gjort pannkakor.

Imorrn blir de och åka in till öret för ett seminarie och så ska vi gå igenom lite inför tentan..

Ne fan nu måste jag ut ur lägnheten, inte ens öppnat dörren på hela dan

<3 Julia

Sköna söndag!

Ahh precis tagit en dush! Igår så var jag hemma i ölen på dan, klippte sune, var ute o gick med sune, hade ridlektion för Ida och red själv med (jordens träningsvärk idag). Sen var det hem och lagade jätte god mat som jag dukat fram så fint och hällt upp vin till mig och öl till jocke! Han trodde att vi skulle gå o handla när han kom hem men fick maten serverad som en alla hjärtans dag present. Sen så fick han en chokladkaka med =) . Jag fick rosa rosor ;) Sen på kwäll kom luuli jocke och niklas, vi satt o drack lite. Riktigt gött hade vi det...

Idag har det varit full rulle, vaknade tidigt. Jocke åkte till garaget och skulle fixa audin då vi skulle åka på isen i dfs och grilla korv. själv tog jag bussen in dit senare. Kom dit och då satt jag o Angelica och sola (är röd i ansiktet nu). Skulle iväg med audin men nirat funka inte som de skulle så de blev inget. Bajs. Men mamma o Johanna kom o hämta mig och vi åkte till ölen. sen vidare då de var madde träning. Julle gick skit bra och Ida var duktig!. Sen käka vi mat och massera varandra! och nu har man precis kommit hem...

Blir o titte på tv....och nu ska ja käka lite godis!



<3 Julia

Glad alla hjärtans dag!

<3 Idag. Jag vakna tidigt kl 8 och kunde typ inte sova mer. Så Jocke o jag bestämde oss för att gå upp.

Ushh jag drömde så hemskt luuli. Om dig! Nu är det ju så svårt att berätta drömmar men de var typ att vi tjejgänget. Alla var med, klara, Emma, Anna, ..Iaf så var det några tjuvar lr ngt och dem tvinga oss med att luuli av ngn anledning skulle lägga sig på ett band som ledde till en såg som skulle kapa av handen, (fast det var hjärnan sen) och sen fick jag ta i "glägget" som blev och ge de till dem. Sen så var jag plöstligt i en studentlägenhet och vi alla skulle på fest. Där så spelade ett band och jag var så ledsen, jag bara grät och grät. tillslut tog jag micken och skulle berätta vad som hänt me luuli. Då trodde ingen mig, jag var så frustrerad!!...sen skulle vi hem och då skulle vi åka med Niklas, i hans gula bil..men då åkte dem iväg!!...men de var inte Niklas som körde utan det var dem som dödat luuli!!...Och jag försökte ringa Jocke så han skulle hämta oss. Tar upp mobilen och försöker hitta nummret men jag får aldrig fram det....... Alltså jag drömmer de jätte ofta: att jag ska slå ett nummer och det blir hela tiden fel nr, och det är brådskande. (ngn som vet vad det betyder?)

ahh lite rörigt men de var HEMSKT.

Ne nu ska vi göra frukost.

<3 Julia

God morgon

Vaknade precis, tog en sovmorgon. Ahh va skönt de är o vakna till fint väder.

Känner mig glad av någon anledning, vet dock ej vad. Så sött. Marina, chefen lr vad man ska säga ?! iaf hon som är på folkhälsoenheten ringde precis, hon fråga hur det hade gått  med passet igår och sa att hon hade tänkt på mig igår och att hon var nyfiken. Tyckte jag var omtänksamt :)

Ska surfa runt lite nu och sen ska jag sätta mig o plugga lite. Sen ska ja se om ja hinner laga ngn mat till tolv för jocke ville de så han kunde komma hem till lunch. Lite sött det med! =)

Får se vad kvällen har att erbjuda.



En glad Julia och klara på studenten <3



<3 Julia

Hemma

Kom precis hem, har bara dushat. Gympan gick super. Fan va kul de var. Många var dem och söta. =)

Efter gympan åkte jag til garaget då evon har haft oljud och jocke skulle kolla på det. De var som jocke trodde, hjullagret på ena sidan var trasigt, så först blev det o käka pizza i dfs me killarna och sen till garaget igen för jocke skulle plocka dän hjulet osv. så nu står bilen där nere och imorrn får jocke fixa grejer. Får låna stanges ena bil så länge..så snällt så.

Ne nu ska ja lägga mig i sängen och kolla på Batman som går på 6 an


<3


Pirr

Ahhh de pirrar i magen! om en halv timme ska jag ge mig iväg till Degerfors, parkskolan. Ska ha gympa.

Vad ska dem tycka? Kommer jag tappa bort mig? kommer min brända skiva att kunna spelas...ahhhh

Sen så vet jag inte heller exakt var lilla hallen ligger...

Skriver sen hur de gått..om ni undrar dvs.


<3 Julia

Core

Nu sitter jag här o kollar på Svenskar på chater lr vad de heter. De är i thailand. Fyy fan va gött om man skulle kunna åka dit.

Mamma kom nyss o hämta Ida, vi var o träna core förut. Var jävligt gött! Blir och kika vidare på tv nu.



<3 Julia


Kroppen

känner mig inte alls 100 i kroppen. No får inte bli sjuk. Jaja de går välla över. Vad tror ni händer idag ? jo plugg. Sen i eftermiddaag ska jag träffa Marina. Ska få nycklar och info osv till gympan imorrn. Ska öva idag på det mer.

Var ju på step igår. Va riktigt kul och jobbigt. Idag blir det core istället.

Föressten. Någon som är jätte bra på att skriva CV?! Har gjort det mesta nu men de är jöbbigt!

Ne dags o resa sig ur sängen och göra ngt viktigt


<3 Julia


Bloggkoll

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/16085/life-of-julia?claim=7fr5jf5b6th">Följ min blogg med bloglovin</a>

Morrn

Är så trött. Vaknade fem minuter innan kl ringde (kl 8). Men är as trött för de. Ligger i sängen nu och kör min vanliga "kolla alla surf sidor innan man börjar plugga". Denna innhåller bloggar, mail, studentforum osv.

Ska snart göra mig en smothie, plocka fram böckerna, och börja plugga. Sedan blir det öva öva till gympa passet. Börjar bli nervös...ahhh... I kväll blir det träning och sen så händer de nog inte så mycket mer.

Ne åter till o läsa bloggar =)


<3 Julia


Örebro snart

Vaknade av att det solen strålar in en massa me ljus! Hääärligt. Idag så blir det och åka in till universitetet. Jag och camilla ska tta evon och brumma iväg. ska dit till 11, börjar egentligen inte förens 13.00 men vi tänkte att vi skulle plugga lite tillsammans. Har ju återigen en tenta nästa torsdag. puhhh.

Sen så ska jag även träffa sanna i klassen. vi ska förbereda för en intervju vi ska göra, (dock med oss själva?!) vi ska öva nämligen...Hon är så go sanna, hon är ifrån storfors från början och hon har så skön dialekt.

Sen när man kommer hem blir det förhoppningsvis träning, beror på när vi kommer hem, har för mig vi slutar 5 och träningen börjar 20 över fem ?!

Ne nu ska jag surfa vidare!

Ps. Bra ideer du har Emma =)

<3 Julia

Oj

Oj de var ett tag sedan jag skrev. Men iallafall. Söndag idag och har lite och göra. Jocke o jag städade lite för en stund sen och han åkte precis till garaget. Jag håller på och övar på gympa programmet för jag ska instruera i den på torsdag. kommer och vara på parksolan i dfs. Ska bli kul. men börjar bli nervös. Inte bara och ställa sig där och vara hurtig. Sen så ska jag få en ledarutbildning i april. I örebro. Känns bra, alltid bra och samla på sig meriter inför framtida jobb.

Sen så ska jag massera luuli, ska bli kul för det var ett tag sen, måste hålla igång med det. Men saken är att jag själv skulle behöva det med. Har så ont i nacken, sov på ngt konstigt sätt. Jaja...Men somsagt! Någon som vill ha massage för en billig penning? Vet inte priset dock än, går man till en professionell är det rätt dyrt, men som nyutbildad kan man ju inte ta för mycket, men de är som mina klasskamrater säger. Jag har en utbildning och är diplomerad massör så jag kan och är utbildad precis som dom som bedriver massage jämt. sen så är det ju att man blir bättre ju mer man håller på med det. Ska gå en vidare utbildning snart också hade ja tänkt. Triggerpunkt massage så jag även kan behandla. Men får se när detta blir.

Ska nog ta och plugga lite om det hinns, dock är det statistik så det blir och göra olika beräkningar, men börjar få kläm på det nu. Vi ses!

<3 Julia