"Ledig"

Ushhh vad deprimerad jag blir när man vaknar och de är snö ute!

Idag så är jag iaf hemma, har en föreläsning nu på förmiddan egentligen men jag och Camilla bestämde oss för att skita i den. Är så trötta efter gårdagens examinerande seminare! Gick väldigt bra denna gången. Vi var mer förberedda och fick bra kritik! :D

Idag tänkte jag att jag Kanske ska sitta med projektplanen. Men annars så har jag hört att mamma o Ida ska åka till marieberg o handla så kanske joinar! Kanske ska massera med! Är väldigt sugen på de för de var ett tag sedan! Ring om ni vill ha!

Fick iallafall frågan om vad det är för utbildning de är jag går? Vet dock inte om de var utbildningen om skolan eller vattengympa utbildningen men jag kan dra båda ?!

Går iallafall Hälsoutvecklarprogrammet på Örebro univerisitet. Är en tre årig utb som jag nu nästan bara har ett år kvar på. 
http://www.oru.se/html/program/halsoutv.html

Utbildningen jag ska få nu här i vattengympa är iomed att jag har blivit anställd av folkhälsoenheten i karlskoga. utb får jag i örebro av ÖLIF.

Ska även få en utb i ledarskap och denna är oxså av ÖLIF

Vid en fråga om jag är ledare så är jag reserv och har några grupper som jag har rygggympa med (vanlig basic gympa)

<3 Julia


Vattengympa

Heeej! Var en vecka sen sist! men så mkt har inte hänt i mitt liv förutom plugg, äta och sova så..

Men en god nyhet jag har att berätta är att nu har jag tid bokat för utbildning! så om en vecka så ska jag på vattengympa ledar utbildning :D wihooo..ska bli så kul.

Så nu kommer jag ju definitivt att ha jobb, då jag inte tror folkhälsoenheten skickar mig på utbildning och sen inte ger mig fasta pass som jag ska ha..

ahh just det..sen har jag ju gått på en HLR utbildning i måndags! så nu kan jag rädda liv..

Ne nu ska ja börja med projektplanen har jag tänkt

<3 Julia

Jag har mag knip

Fyy faaaan för idag och denna vecka! Idag har vi redovisning av de socioekonomiska bestämningsfaktorerna och dess relation till arena stadsdel...

+ att det är redovisning kl1 till 5!!!!!!! förstör hela fredan ju...
+ att vi har världens Grinigaste och elakaste lärare....

Ne fy fan jag är anti just nu

Iaf sen ska vi hem o fira Ida, Hon fyller 16 på söndag!

<3 Julia

Naaahhh

Igår kväll när folket hade gått så släckte vi lampan osså ställde jocke o jag oss och dansande tryckare till titanic låten (Ljus var tända)...Det var mysigt...

Iaf igår var det örebro univeritet som gällde,gjorde mobiliserings övningen "trädet"

Sen på kwälla var vi hemma hos jockes mam o pap för att jockes bror och hans tjej var hemma o skulle åka hem. Vi åt jätte god mat och så drack solan, jag o lina lite vin.

Sen hem och då kom niklas, gurra, brunzell och Emmut omg hit :D

Det var mycket trevligt bara att jag vart så trött, blir så när man bara tar ngt glas vin..

Ne nu ska jocke o jag käka frulle o kolla på en film

<3 Julia

Grey's

Hej på er allen! Sitter som vanligt i soffan på kvällen, kollar på grey's anatomy. Dock börjar de bli som med alla serier som hållt på ett tag. De dör ut...blir för lång dragna. Jocke sitter som vanligt även vid sin dator och dricker öl samt lyssnar på musik i hörlurar.

Vad händer imorrn då ? jag har verkligen inget jag behöver göra. Plugga vette fan, lite völigt de där...måste träffa folket i min arbetsgrupp innan jag kan göra ngt mer, och städat är de här hemma. Jaja får se vad som händer.

Idag vart de träning, core som var jävligt gött, och imorrn blir det pump I löve it

Någon som har en intressant ide ang vad man kan göra för projektplan inom arena stadsdel ? ska vara ett hälsofrämjande arbete..? vad kan behövas i karlskoga ? här lever ju alla som bäst..

<3 Julia

Sommarjobb

Puhh har suttit i flera timmar nu och hållt på med att skicka cv till olika ställen...Tacka vettja mailen...så man slipper gå dit! visst blir ju ett sämre intryck men... har blivit olika massage ställen och gym..;D

Har tänkt lite för priser kring massage nu med... Har kollar på olika ställen vad det kostar med halv respektive helkroppsmassage.. Det kostar ganska mycket men vet ju att jag inte kan ta så mycket då jag dels är ny och inte har ett eget företag

Men tänkte så här till en början

Halvkroppsmassage (30 min) 100:-        = Rygg, nacke, armar, ansikte/huvud

Helkroppsmassage (60 min ) 200:-        = Rygg, nacke, framsida/baksida ben, armar, ansikte/huvud

* Detta är rekomenderad massagegång. Man kan även välja att byta ut mot annat som händer, fötter, bröst, säte.
* Huvud och ansikte är avslappningsmassage

Vill ni ha ? Hör av er :D

<3 Julia


Jag älskar o ha rätt

Jag har ett leende på läpparna! haha jag bara älskar att ha rätt när jag verkligen vet att jag har det från början.

Jocke o jag började diskutera om bilförsäkringen igår.. Och så här är det! Jocke köpte evon för nästan precis ett år sedan, han låna lite pengar av mig till den, och sen även till fälgarna, Jag hade en skuld för mobil samt att han kunde dra av summan för bilförsäkringen. Så vi skrev en lapp om vad han var skyldig, detta 080831 (enligt lappen)

Men igår då så var det att han sa att jag betala halva försäkringen. Men de visste jag och hundra på att jag betala hela då så han kunde betala hela denna gången (vi betalar halvårsvis)..nope sa han..Jag bara: Vi måste hitta lappen! ...så klart hitta jag den inte igår kväll..så jag leta upp den imorse och så klart hade jag rätt..

Mmmm
va gött..och sen när jag ringde o sa det så sa han att det iaf inte var så!?! sur bara för han inte hade rätt..

Jaja ska inte tjata om de nu..ska fixla lite nu, klara kommer hit sen..tänkte baka en kladdkaka ;D

Bild bevis =)



<3 Julia

Limo

Ahhh vilket partaj de var igår :D

Började med att vi satt här hemma o drack hela tjejgänget! det delades ut presenter och sen vid halv nio kom den fine vita limosinen! Gahhh va coolt de var. vi begav oss till k-hamn för lite bowling och det var moket trevligt. vidare i limon till statt...där blev de dock inte långvarigt för en annan var lite för mkt förfriskad och de blev bra vatten som beställdes!

Jag jocke o klara drog hem o käka macka osså kom luuli o jocke förbi en sväng!

Ohh töpp var de

Tack allen för en mkt trevlig helg <3

Ne nu ska ja kolla maten som håller på att lagas

Här kommer några bilder först bara